KO-FERHAT Here ! Cheese !
| Konu: ŞOK ŞOK ŞOK BÖYLE BİŞEY GÖRÜLMEDİİİİ...!!! ŞOK ŞOK ŞOK SADECE FORUMAYHOS DA PAYLAŞTIM..! ..! Salı Ağus. 25, 2009 11:13 pm | |
| Evd beyler Şimdi Bombayı patlatıyorumKNİGHT Online Stat Programı STATLAR 255 YAPMA PROGRAMI..! Eved beyler herkezin arayıp bulamadıgı stat programını forumayhos.com da paylaşmak benim icin GURUR. Programı kendi editledim ve herkezin yapabileceği bir konu olduguna inanıyorum.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resimde herşeyi açıkca anlattım.Str - mp -dex vs.. yerlere 255 yazıyoruz.2.bolumdeki yer ise en önemli yer.Oraya oyundaki hp'mizi ve mp'mizi yazıyoruz.3. bolumde ise çalıştır a basıyoruz.2-3 Dakika bekliyoruz.Program kendini toparladıgında mause mızdeki zaman gecicek ve STATLARIMIZIN COGALDIGINI GORUCEĞİZVİRÜS TARAMASI YAPILMIŞTIR KESİNLİKLE VİRÜS YOKTUR...! ALTDA Kİ LİNK SONUÇLARI.![Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]RAR ŞİFRESİ:zinarr12VİDEO ANLATIM..! - KO-FERHAT demiş ki:
En son KO-FERHAT tarafından Çarş. Ağus. 26, 2009 11:34 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
SercanYAMAN Here ! Cheese !
Mesaj Sayısı : 43 Kayıt tarihi : 18/06/09 Yaş : 27 Nerden : Mersin
Kişi sayfası Kullandığı Operatör: Level: (0/0)
| Konu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK BÖYLE BİŞEY GÖRÜLMEDİİİİ...!!! ŞOK ŞOK ŞOK SADECE FORUMAYHOS DA PAYLAŞTIM..! ..! Çarş. Ağus. 26, 2009 11:29 am | |
| Güselmiş metin2 dede çalışırmııı¿ :D | |
|
KO-FERHAT Here ! Cheese !
| |